Вітаю Вас, Гость
Головна » 2019 » Грудень » 4 » Екскурсія до Маневицького відділу поліції
18:52
Екскурсія до Маневицького відділу поліції


Спільно з Маневицькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості було проведено професіографічну екскурсію для учнів 8 класу Опорний заклад "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне" до Маневицький відділ поліції, де у дітей була можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємось в найскладніших ситуаціях.
Т.в.о старшого інспектора з кадрового забезпечення Маневицького ВП ГУНП у Волинській області Катерина Євпак поінформувала школярів про необхідність свідомо підходити до вибору майбутньої професії, враховувати не тільки бажання, але і її потрібність на ринку праці. «Головна мета поліцейських - дати можливість зрозуміти і роз’яснити дітям, що поліція не караючий орган, а правозахисний», - каже Катерина Олексіївна.
Екскурсія продовжилась демонстрацією спеціальних засобів та вогнепальної зброї. З цікавістю діти роздивлялися амуніцію та спецзасоби, які допомагають полісменам в їхній службі. Школярам навіть дозволили приміряти бронежилет.
Також дітям показали майданчик, де стоять автомобілі після аварій, там вони мали нагоду побачити реальні наслідки пов’язані з вживанням алкоголю та порушенням правил дорожнього руху.
Підлітки були в захваті і приємно враженні гостинністю правоохоронців. По завершенню захоплюючої екскурсії вони подякували за змістовну та дуже цікаву зустріч.

Переглядів: 149 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar