Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Листопад » 2 » Консиліум "Адаптація учнів п"ятих класів до нових умов навчання.Проблеми наступності у навчанні"
18:35
Консиліум "Адаптація учнів п"ятих класів до нових умов навчання.Проблеми наступності у навчанні"

       

 30.10.17 року  в опорному закладі " ЗОШ І-ІІІ ст.с.Прилісне" пройшов консиліум для вчителів "Адаптація учнів п"ятих класів до нових умов навчання.Проблеми наступності у навчанні". Розпочала семінар заступник з НВР  Рублик І.В., яка ознайомила присутніх з проблемами адаптаційного періоду учнів  п"ятих класів.

          Класоводи  Мишковець О.В. та Якимчук О.П. пригадали  шкільне життя та досягнення  учнів у початковій ланці, показавши відеозвіт і презентації.

         Соціальний педагог  Терещенко Л.І.  розповіла про роботу з дітьми, які проживають у проблемних сім"ях".Порівняла "соціальний паспорт" двох класів. Класних керівників ознайомила з соціометричними дослідженнями класів.

         Практичний психолог Телебей Р.І. представила результати психолого-діагностичного дослідження дітей п"ятих класів при переході до середньої ланки освіти

        Класні керівники п"ятих класів МишковецьО.О.та Шилак Н.І.  охарактеризували свої класи.

        На закінчення консиліуму вчителі-предметники  Ковальчук С.М.,Коснюк Л.М.,Ковальчук О.В.,Перванчук В.А.,Титаренко Н.О.,Ященко О.В.,Коваль Н.С.,Пронцевич І.М. поділились своїми враженнями про навчальні досягнення і адаптацію учнів у п"ятих класах.

       На консиліум була запрошена  начальник гуманітарного відділу  Шнайдер О.О.та спеціаліст Слупачик Н.О., які наголосили про необхідність  проведення психолого-педагогічних   консиліумів  для вчителів в навчальному закладі.

Переглядів: 260 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar