Вітаю Вас, Гость
Головна » 2019 » Червень » 18 » Міжнародний день сім"ї
11:30
Міжнародний день сім"ї

Міжнародний день сім’ї – проведіть час разом!
Міжнародний день сім’ї відзначають щорічно 15 травня з 1993 року.Ця дата бере свій початок у 1989 році. Саме тоді Генеральна асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 1994 рік Міжнародним роком сім’ї.
Таким чином намагалися підвищити роль родини у суспільстві, підкреслити важливість повних сімей, спонукати людей до усиновлення, створення будинків сімейного типу, звернути увагу на відповідальність у родинах.
Пізніше, 20 вересня 1993 року, відповідно до резолюції Генасамблеї ООН, було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який відзначається щороку 15 травня.
Тодішній генсек Організації Кофі Аннан заявив, що, коли зневажаються основні права однієї сім’ї, єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою.
Зараз ці питання актуальні як ніколи, адже соціологи з’ясували, що в сучасних сім’ях подружжя проводить наодинці не більше 4 хвилин на день.
То ж свято – це чудовий привід провести час разом, відклавши всі свої справи і проблеми. Бо хто ще так щиро розділить радість у моменти щастя, як не близькі та кохані.

Переглядів: 208 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar