Вітаю Вас, Гость
Головна » 2019 » Грудень » 4 » Профорієнтація.Профілактика.Екскурсія в пожежну частину
19:04
Профорієнтація.Профілактика.Екскурсія в пожежну частину

 

Світлина від Маневицька районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Світлина від Маневицька районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Світлина від Маневицька районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

 

Екскурсія учнів у пожежну частину В ході екскурсії учнів ознайомили з пожежними машинами, досить докладно розповіли про пристрої та знаряддя, які використовуються під час  пожежі та визволення людей, які за певних обставин опинились у металевому полоні і не можуть вибратись самостійно. Із вуст пожежників учні почули цікаву розповідь про історію створення пожежної частини, специфіку процесів, які відбуваються на підприємстві, умови праці.
Під час екскурсії діти мали змогу власноруч потримати все рятувальне знаряддя, посидіти в пожежній машині та відчути себе трішечки «рятівником». Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні.
Захід відбувся у досить теплій атмосфері. Школярі зрозуміли, яка відповідальність лежить на людині, яка обрала професію «Пожежник-рятувальник», зрозуміли, що до вибору своєї майбутньої професії треба відноситись з відповідальністю та любов’ю, які відчувалися під час проведення екскурсії, у людей, які працюють на зазначеному підприємстві. На завершення професіографічної екскурсії учні із задоволенням сфотографувалися разом з рятувальниками на фоні пожежних машин.
Дякуємо працівникам пожежної частини Женя Шкарлат та Саша Власюк за дивовижну та змістовну екскурсію.

Переглядів: 174 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar