Вітаю Вас, Гость
Головна » 2020 » Березень » 11 » Профорієнтаційна екскурсія в кафе"Околиця"
18:42
Профорієнтаційна екскурсія в кафе"Околиця"


Існує думка: «Краще один разпобачити,ніж сто разів почути». І це правда, адже побачене на власні очі справляє на нас більше враження та надовше залишається в пам’яті, ніж те, про що ми просто чули.
Сьогодні фахівці Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості організували для учнів 8 класу Опорний заклад "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне" професіографічну екскурсію на ресторацію «Околиця», де діти мали можливість поспілкуватися з працівниками закладу.
Школярів ознайомили з роботою підприємства, та провели оглядову екскурсію виробничими цехами, банкетними залами.
На завершення екскурсії фахівець з профорієнтації Аня Ліщук розповіла учням про професії, які сьогодні є найбільш популярними в регіоні. Також  презентували інтернет-ресурси, які допоможуть у виборі професії. Школярам запропонували пройти професійне тестування на платформі «Профорієнтація та розвиток кар’єри»  та розказали про softskills – навички, які необхідні кожній сучасній людині. Це, насамперед, комунікабельність, уміння працювати в команді, критичне мислення, винахідливість – усе те, що цінується не менше, ніж професійні якості.

Переглядів: 147 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar