Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Листопад » 13 » Психолого-педагогічний консиліум "Адаптація першокласників до умов навчання в школі"
20:20
Психолого-педагогічний консиліум "Адаптація першокласників до умов навчання в школі"

08.11.17р. в опорному закладі «ЗОШ І-ІІІст.с.Прилісне» відбувся психолого-педагогічний консиліум «Адаптація першокласників до умов навчання в школі».
Розпочала консиліум заступник директора з НВР Рублик І.В., яка ознайомила присутніх з проблемами адаптаційного періоду учнів перших класів.
Про основні напрямки роботи дошкільного закладу з підготовки дітей до школи розказала завідувач ДНЗ «Колобок» Цьопух Л.В. Запрошені на консиліум були вихователі дитячого садочку Петрук О.А., Борисюк О.О. Вихователь випускників старшої групи Миткалик Л.В. ознайомила з психолого-педагогічною характеристикою групи. 
Практичний психолог Телебей Р.І. показала презентацію про вікові особливості дітей першого класу, ознайомила з результатами психолого-діагностичного дослідження дітей щодо адаптації першокласників.
Соціальний педагог Терещенко Л.І. розповіла про педагогічний супровід сімей, соціальний паспорт та соціометричні дослідження класу. Класовод Якимчук О.П. поділилася результатами у навчанні першокласників та проблемами адаптації у початковій ланці.
Вчителі початкових класів Коснюк Л.М., Ященко О.В. проаналізували навчальні досягнення учнів, відмітивши лише позитивні сторони першокласників.
На семінарі також була присутня начальник гуманітарного відділу Шнайдер О.О., яка зауважила про необхідність співпраці ДНЗ І ЗНЗ.

Переглядів: 274 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar