Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Вересень » 3 » Серпнева конференція педагогічних працівників
15:17
Серпнева конференція педагогічних працівників

Серпнева конференція педагогічних працівників

Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для освітян вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка у нинішньому році для дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Прилісненської сільської ради пройшла 28 серпня 2017 року в Будинку культури с. Прилісне. Ця конференція стала знаменною, тому що вперше відбулася у складі Прилісненської об’єднаної територіальної громади.

 Серпнева конференція - це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік, цікаві зустрічі, обмін думками, враженнями.

У залі були присутні керівні й педагогічні працівники закладів освіти, ветерани педагогічної праці, молоді фахівці, представнки апарату Прилісненської сільської ради, а також представники громадськості, яким не байдужі питання освіти.

Усіх учасників конференції з початком нового навчального року привітала  спеціаліст гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради Слупачик Наталія Олександрівна, яка побажала «святкового настрою, надії і віри в подальший успіх, щоб усім вчителям та учням було тепло й затишно в стінах рідної школи». Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Прилісненської сільської ради Філюк Галина Григорівна у своєму вітальному слові  побажала педагогічним працівникам «довгих, щасливих років життя, вдячних учнів, енергії, наполегливості, вагомих здобутків у педагогічній творчості, благополуччя, родинного затишку, щастя і добра».

Були запрошені і ветерани педагогічної ниви, які вже на заслуженому відпочинку. Від їхнього імені виступив Романік Михайло Іванович, колишній директор Прилісненської школи. У цей день вчителі-пенсіонери прийняли до своїх лав ще одного працівника – вчителя початкових класів ЗОШ І-ІІ ступенів с.Галузія Прейзер Ніну Костянтинівну, якій була вручена подяка за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у виховання підростаючого покоління.

На серпневій конференції у педагогічну сім’ю округу були прийняті 4 молоді спеціалісти, від їхнього імені Мельник Іванна Володимирівна виконала пісню про вчителів.

Як працювали у минулому році, над якими проблемними питаннями доведеться трудитись у наступному, інформувала з доповіддю «Про підсумки роботи закладів освіти Прилісненської сільської ради в 2016/2017  навчальному році та пріоритетні завдання розвитку освітньої галузі на 2017/2018 навчальний рік» начальник гуманітарного відділу Шнайдер Оксана Олексіївна.В обговоренні доповіді взяли участь директор опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» Буско Валентина Миколаївна, тема її виступу «Зміст та завдання опорної школи в системі розбудови сучасної української освіти», голова методичної ради освітнього округу Шипелик Світлана Іванівна з виступом «Розвиток професійної компетентності вчителів як чинник забезпечення якісної освіти  в умовах формування інноваційно-освітнього середовища», відповідальна за соціально-психологічну службу Терещенко Леся Іванівна розповіла «Про стан організації діяльності психологічної служби, охорони дитинства, індивідуального та інклюзивного навчання», заслухали заступника директора з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІ ступенів с.Галузія Мельник Валентину Володимирівну з виступом «Формування особистості – пріоритетний напрямок виховної роботи педагога». Всі вони наголошували на необхідності оптимізації навчального процесу, впровадженні інноваційних технологій, приділенню більшої уваги виховному процесу в школах.

На завершення конференції колективи навчальних закладів Прилісненської сільської ради були нагороджені грамотами за зразкову та належну підготовку до нового 2017/2018 навчального року.

Сайт http://prylisnenska.gromada.org.ua/

Переглядів: 248 | Додав: Vladislav2002 | Теги: Серпнева конференція педагогічних п, конференція, педагог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar