Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Жовтень » 24 » Спогади про районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів в ОЗНВК смт Колки
20:45
Спогади про районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів в ОЗНВК смт Колки

   

  06.04.2017року в ОЗНВК смт.Колки був проведений дуже  хороший і повчальний  районний семінар  практичних психологів і соціальних педагогів "Профілактика  асоціативних явищ в учнівському середовищі"Розглядалися питання підвищення правової компетентності школярів шляхом впровадження інноваційних технологій.Небезпеки та ризики, з якими діти можуть зіштовхнутися в мережі Інтернет.

       Проводилися інформаційні повідомлення членів секції психології ВО МАН "Синдром селфі" та його вплив на сучасну українську молодь.феномен "аватарки".Проблема самоідентифікації в сучасному світі.

       Презентували програму "Особиста гідність.Безпека життя.Громадянська позиція".

       Юрист ГО"Волинські перспективи"Розповів про протидію торгівлі людьми у молодіжному середовищі.Усі школи району отримали брошури проти запобігання торгівлі людьми та насилля. На завершення  методист  Маневицького ВО проговорила про ефективність функціонування  психологічної служби району.

                                 Дякую колегам за дуже повчальний та інформативний семінар.

                              Після таких семінарів просто "летиш" до дітей донести всю отриману повчальну  інформацію  про небезпеки та ризики, які чекають дитину в суспільстві.

Переглядів: 348 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar