Вітаю Вас, Гость
Головна » 2018 » Лютий » 26 » Відбувся семінар-навчання практичних психологів і соціальних педагогів
18:36
Відбувся семінар-навчання практичних психологів і соціальних педагогів

19.02.2018р. в опорному закладі «ЗОШ І-ІІІступенів с.Прилісне»  відбувся семінар  практичних психологів, соціальних педагогів, інспекторів з охорони дитинства з питань «Підготовка дітей, батьків та педагогів  до ОПМПК.», «Діяльність і співпраця служб з питань захисту прав дітей та їх законних інтересів» та «Проведення громадських оглядів умов утримання і проживання дітей соціально-незахищених категорій». 
    На семінарі працівникам психологічної служби надавалися  методичні рекомендації щодо застосування «Картки стану здоров’я і розвитку дитини»  та написання психолого-педагогічної характеристики і психологічного вивчення дітей на ПМПК. Вивчали особливості категорії дітей з особливостями психофізичного розвитку, такими як: порушенням слуху, порушенням інтелекту, мовленнєвими порушеннями, дитячим церебральним паралічем,  гіперактивністю, дефіцитом уваги,  порушенням опорно-рухового апарату, раннім дитячим аутизмом, психічним інфантилізмом та з мінімальною мозковою дисфункцією. 
      Працівники психологічної служби отримали поради у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами та сім’ями і дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

Переглядів: 212 | Додав: lesz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar