Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Листопад » 3 » Відбувся семінар вчителів інклюзивного навчання, інспекторів з охорони дитинства та психологічної служби.
20:35
Відбувся семінар вчителів інклюзивного навчання, інспекторів з охорони дитинства та психологічної служби.

 

      01.11.2017 року в опорному закладі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» відбувся семінар вчителів інклюзивного та індивідуального навчання, інспекторів з охорони дитинства, психологічної служби «Особливості корекційно-розвиткової роботи з дітьми зі складними порушеннями мовлення та із порушеннями поведінки.»

  Розпочала семінар відповідальна за інклюзивне та індивідуальне навчання, охорону дитинства, психологічну службу, соціальний педагог Терещенко Л.І., яка розповіла про формування комунікації та мовлення, як запоруку успішного інклюзивного навчання. Показала презентацію та відеофільм «Сенсорно-моторний компонент як основа до успішного психофізичного та мовленнєвого розвитку.»

       Класоводи, вчителі інклюзивного навчання Ковбасюк Г.Я., Петрук А.С. ознайомили присутніх з оцінюванням навчальних досягнень учнів з особливими освітніми потребами та звільненням таких дітей від ДПА.

     Практичний психолог Телебей Р.І. розповіла про методи роботи з дітьми із порушеннями поведінки.

       Інспектори з охорони дитинства, заступники з НВР Касян Л.Д., Паламар М.Г.поділилися напрацьованим досвідом окремих аспектів роботи інспекторів з охорони дитинства.

      На семінар були запрошені начальник гуманітарного відділу  ШнайдерО.О. та спеціаліст СлупачикН.О. які піднімали ряд дуже важливих питань про виховання і навчання дітей із сімей, які опинились в складних життєвих умовах, дітей позбавлених батьківського виховання. Про направлення двох дітей, які не встигають у навчанні на ПМПК до м.Луцька для організації їм інклюзивного навчання. Піднімали питання забезпечення дітей позбавлених батьківського піклування Єдиними квитками та інше.

 

Переглядів: 235 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar