Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Жовтень » 29 » Відвідування семінару для методистів з психологічної служби у ВІППО
20:53
Відвідування семінару для методистів з психологічної служби у ВІППО

19.09.2017року центр практичної психології і соціальної роботи провів семінар для методистів з психологічної служби "Актуальні завдання діяльності психологічної служби системи освіти в сучасних умовах".

Завідувач центру практичної психології і соціальної роботи -Андрейчин С.Р.,проаналізувала стан розвитку психологічної служби системи освіти Волинської області та План заходів МОН України на період до 2020року.

 Коць В.В.,методист ВІППО, розповіла  про психологічні аспекти роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання.

 Турчина Л.І.,старший викладач кафедри педагогіки та психології ВІППО,провела  тренінгові  вправи щодо ролі   психологічної служби в реалізації концепції "Нова українська школа"

Остапйовський О.І.,доцент кафедри педагогіки і психології ВІППО,кандидат психологічних наук, наголосив  про ролі самоосвіти у професійному розвитку фахівців психологічної служби.Розповів про сайти де можна отримати сертифікати,пройти курси.

Приймак Ю.Д.,методист центру практичної психології і соціальної роботи,презентувала  процедури взаємодії субєктів надання соціальної допомоги дітям,які опинились в складних життєвих обставинах.

Переглядів: 181 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar