Вітаю Вас, Гость
Головна » 2019 » Листопад » 12 » Воркшоп"Як підготувати успішний проект і отримати грант"
21:50
Воркшоп"Як підготувати успішний проект і отримати грант"

29 жовтня на базі Маневицького професійного ліцею був проведений воркшоп на тему «Як підготувати успішний проєкт і отримати грант?». Це була відкрита комунікаційна платформа співпраці влади, директорів освітніх закладів Маневицького району, освітніх закладів ОТГ с. Прилісне та педагогічних працівників Маневицького професійного ліцею на якій розглядалися питання проєктної діяльності, як ефективного, діючого інструменту формування сучасного освітнього середовища в навчальних закладах.
Відкрила засідання модератор воркшопу, методист ліцею Щибор В.Я. яка сказала, що справжні зміни в освіті можливі тоді, коли вони впроваджуються не керівництвом, а ініціюються рядовими учасниками навчально-виховного процесу. Це спільні ідеї, проєкти, які можуть створювати і впроваджувати педагогічні працівники. Для того, щоб зрозуміти сучасного учня і бути йому цікавим, педагог має інвестувати в кращу версію себе, не боятися новизни і впроваджувати її в навчальний процес.
У роботі воркшопу взяла участь Савчук Н.І. - начальник відділу економічного розвитку, інновацій, міжнародного співробітництва Маневицької РДА. Вона розповіла про проєкти, які були реалізовані в Маневицькому районі. Фінансування цих проєктів було за рахунок коштів ЄС для місцевого та регіонального розвитку.
«Як підготувати успішний проєкт?» – ключове питання у виступі С. Г. Кутинця, директора Залізницького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок імені І. Пасевича». Він очолює громадську організацію «Сприяння», що діє при школі, яка виграла 10 міжнародних та всеукраїнських фінансових проєктів.
Сергій Кутинець детально ознайомив учасників з важливими аспектами у підготовці проєктів (оформлення листа-запиту, опису розділів проєкту, обґрунтування його необхідності, ризиками, які можуть бути пов'язані з реалізацією проєкту, механізмами його моніторингу і оцінки).
Директор Маневицького професійного ліцею О.К.Піддубний підвів підсумки роботи воркшопу
Учасники воркшопу відзначили актуальність, практичну значимість такої інформації. Ефективній роботі сприяла доброзичлива атмосфера та почуття гумору всіх учасників воркшопу.

Переглядів: 161 | Додав: Vladislav2002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar